TermékekXTEND dilatációs szerkezetek

A szerkezeteket gyorsan tudjuk telepíteni és a karbantartások jelentős része útzár nélkül elvégezhető. Gyors telepítéssel és hosszú távon kiváló előnyökkel bíró szerkezeteinkkel döntően hozzájárulunk a legmagasabb rendelkezésre állást tudjuk elérni.
XTEND 100-500F fésűs rendszerek

Az új kialakításnak köszönhetően az Aigner Albrecht GmbH karbantartást nem igénylő rendszert tudott előállítani magas minőségben forgácsolt érintkezőfelületekkel, szabványnak megfelelő előfeszített NF csavarkötésekkel.

01
Mozgástartomány: 100-500 mm

XTEND dilatációk konzolos szerkezettel 100-500 mm-es mozgástartományban alkalmazhatóak. A rendszer új építésnél és felújításnál egyaránt használható.


02
Úttörő konstrukció

A szabványnak megfelelő csavarkötés óriási teherbíró képességet és szükség esetén helyszíni fúrás, hegesztés nélküli egyszerű cserére ad lehetőséget. A vízelvezető csatorna felülről és alulról is cserélhető, oldalról visszahúzható.


03
injektáló csövek

Annak érdekében, hogy a betonozáskor az acél alépítmény alatti egyenetlenségeket kompenzálni tudjuk, szerkezeteinket injektáló csövekkel látjuk el. Ez garantálja a tömítettséget és a beton teljes alátámasztását. „Egyszerűen és kompletten cserélhető csavarkötések és a masszív központi tartóprofil – ezek a különleges sajátosságaink”


XTEND 100S rendszer

A fő alépítményprofil szilárd kialakításával az XTEND rendszer lenyűgöző, kevesebb alkatrészt, folyamatos hegesztési varratokat és optimalizált erőátvezetést biztosít a precíz, forgácsolt felületeknek köszönhetően.

01
Mozgástartomány: 100 mm-ig

XTEND dilatáció zajvédő lemezzel akár 100 mm-es mozgástartományig. A rendszer új építéseknél és felújításoknál is használható.


02
Kevesebb alkatrészekből való kialakítás

A geometriai kialakítását tekintve szinuszos zajvédő lemez alkalmazásával csendesebb üzemelést és jobb menetdinamikát biztosít.


03
injektáló csövek

Annak érdekében, hogy a betonozás során az acél alépítmény alatti egyenetlenségeket kompenzálni tudjuk, szerkezeteinket injektáló csövekkel látjuk el. Ez garantálja a tömítettséget és a beton teljes alátámasztását. „Alacsony zajkibocsátás és kiemelkedő vezetési komfort, ettől különleges a teljesítménye”


XTEND 80 rendszer

Megbízható és bevált egygumibetétes rendszer

01
Mozgástartomány: 80 mm-ig

Az XTEND80 dilatációs szerkezet 80 mm mozgástartományig alkalmazható. A rendszer új építéseknél és felújításoknál is használható.


02
Kevesebb alkatrészekből való kialakítás

Dinamikusan nagy igénybevételű hegesztési varratok teljes keresztmetszetben beolvadt hegesztéssel - a legnagyobb terhelésekhez.


03

Annak érdekében, hogy a betonozás során az acél alépítmény alatti egyenetlenségeket kompenzálni tudjuk, szerkezeteinket injektáló csövekkel látjuk el. Ez garantálja a tömítettséget és a beton teljes alátámasztását.